035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Wandbanken op maat

Wandbanken op maat

Zie hier onze mooie wandbanken op maat, door de queen-ann poten, gecapitonneerde rugleuning en zijn sierlijke design is deze wandbank voor de gene die echt een speciale bank willen Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Wandbanken op maat

Zie hier onze mooie wandbanken op maat, door de queen-ann poten, gecapitonneerde rugleuning en zijn sierlijke design is deze wandbank voor de gene die echt een speciale bank willen. Bent u opzoek naar een bank die sier uitstraalt en ook nog eens enorm comfortabel is? Dan zijn deze wandbanken op maat waar u naar opzoek bent! Door de goeie kwaliteit zal u jaren lang plezier hebben.
Deze wandbanken zullen erg knus staan in uw eetkamer.

Details wandbanken op maat

De klanttevredenheid en de kwaliteit van producten staat bij ons hoog in het vaandel, dit is dan ook waarom wij zo’n groot assortiment van stoffen hebben en wel 900 verschillende kleuren. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het lastig is om uit zoveel stoffen en kleuren te kiezen, u wil tenslotte het mooiste mogelijk hebben .

Daarom raden wij aan om even contact met ons op te nemen als u er niet uitkomt. Dan kunnen wij u vervolgens telefonisch helpen, of u komt gewoon een keer langs in onze showroom daar helpen wij u graag om de beste keus te maken. Wilt u nou een  bank die bij uw wandbank past neem dan is een kijkje hier: http://www.bankstellen.nl/

Levertijd wandbanken op maat

Vanwege onze grote collectie is het niet mogelijk om alles op voorraad te hebben en daarom ligt de gemiddelde levertijd tussen de 6 en de 8 weken. Heeft u spoed en wilt u uw product sneller in huis hebben? Het is in overleg mogelijk een spoed bestelling te plaatsen, tegen een kleine betaling, dan heeft u uw product binnen 4 weken in huis!
Telefonisch bereikbaar op: 035-7513098 / 06-81144695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098