035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Velours eetkamerstoel

Velours eetkamerstoel

Opzoek naar prachtige eetkamerstoelen in velours? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Klik hier voor alle mogelijkheden. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Velours eetkamerstoel Venetië

Velours eetkamerstoelen komen weer helemaal terug. De prachtige velours stoffen geven de eetkamerstoel net dat beetje extra’s als u houd van een sprekende en luxe uitstraling. Dan is een velours eetkamerstoel echt wat voor u. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende velours meubelstoffen waarin wij deze stoelen voor u kunnen stofferen. Daarnaast heeft u natuurlijk de keuze uit onze gebruikelijke opties: Wel of geen capitonnering, verschillende kleuren voor de poten etc.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het gefabriceerd in de loop der tijd! We hebben dan ook al prachtige eetkamerstoelen in velours mogen plaatsen bij mensen thuis. Maar de velours meubelstoffen is natuurlijk niet het enige dat deze stoel een echte topper maakt. De stoel zit namelijk ook nog eens als een echte troon. De comfort die de stoel met zich meebrengt is met geen pen te beschrijven!

Details Velours eetkamerstoel Venetië

Deze stoelen hebben het allemaal! Uitstraling, kwaliteit, comfort en ook belangrijk! Een uiterst scherpe prijs voor velours eetkamerstoelen! Dus stop met zoeken naar die ene stoel in die ene kleur. Want deze eetkamerstoel is echt wat u zoekt! Kleuren zijn geen probleem want de stoelen kunnen gestoffeerd worden in wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de kleur of meubelstof hebben waar u naar opzoek bent.

Levertijd Velours eetkamerstoel Venetië

De levertijd van de design gecapitonneerd eetkamerstoel Venetië verschilt wel eens. Het is daarom erg handig om contact met ons op te nemen over de levertijd van de gecapitonneerd eetkamerstoel. Het kan zijn dat de eetkamerstoel voorradig is. Dit betekend dat u de eetkamerstoel de volgende week na de bestelling al in huis kunt hebben, mocht dit niet het geval zijn dan zal het 6 tot 8 weken duren. U kunt natuurlijk altijd bellen als u vragen heeft: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098