035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Velours eetkamerbank Budha

Velours eetkamerbank Budha

Een prachtige eetkamerbank op maat. Verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Meer >>
Vanaf € 825,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Velours Eetkamerbank Budha

Velours Eetkamerbank Budha is een prachtexemplaar. Door haar knopen in de rug krijgt deze eetbank een zeer luxe uitstraling. Deze luxe eetkamerbank is geheel op maat te vervaardigen. Dit betekent dat u naast de standaard maten uw eigen maatvoering kunt bepalen.

Deze luxe eetbank zal een echte eye catcher zijn in uw woonruimte of horeca bedrijf. Wilt u uw bedrijf een totaal andere look geven, of bent u opzoek naar een zitmeubel dat uw bedrijf zal opfleuren? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Deze luxe eetkamer zal zorgen voor een erg sfeervolle uitstraling en daarnaast bied deze luxe eetbank een heerlijk zitcomfort.

Details Luxe Velours eetkamerbank Budha

De eetbank kan in een zitbreedte worden gemaakt van 200 cm. Naast de standaardmaten kan deze eetkamerbank ook op maat worden gemaakt. Neem voor meer informatie over maatwerk contact met ons op. De maten kunt u hieronder terug vinden.

De stof kan hier worden gekozen: STOF. Alle stoffen kunnen gekozen worden. Dit betekent dat u de keuze heeft uit wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen.Het is uiteraard mogelijk om een stukje stof aan te vragen. De stoffen zijn ook te bezichtigen bij ons in de showroom.

Standaardmaten:
Hoogte 110 cm, 130 cm
Breedte: 160 cm, 180 cm, 200 cm
Zitdiepte: 52 cm
Zithoogte: 50 cm

Levertijd en prijzen

De levertijd van de eetbank is afhankelijk van de gekozen maat een stof. Net als de levertijd is de prijs ook afhankelijk van de gekozen maten en stoffen. Wilt u een specifieke levertijd en een prijs van de luxe eetbank, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar: 06-81144695.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.