035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl

Velours barstoelen op maat

Prachtige velours barstoelen volledig op maat te vervaardigen? Wie wilt dat nou niet in zijn woning hebben. Deze barstoelen hebben een zeer stijlvolle uitstraling! Klik hier voor alle informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Velours barstoelen op maat

Velours meubels komen weer helemaal terug! Dankzij hun stijlvolle en luxueuze uitstraling raken velours meubels weer helemaal in trek. Zo ook de velours barstoelen op maat. Wij kunnen barstoelen op maat leveren. Zo heeft u de keuze uit een een groot assortiment van velours meubelstoffen of vele andere meubelstoffen.

De barstoel wordt op maat gemaakt, dit is ideaal want zo kunt u de hoogte,diepte en breedte bepalen. Dit kan erg goed uitkomen om uw barstoel op de juiste afmetingen te krijgen. Zo kunt u de barstoelen naadloos aan laten sluiten op de hoogte van uw huidige bar/tafel. Het grote voordeel van maatwerk!

Details Velours barstoelen op maat

Dus bent u ook opzoek naar een barstoel van een ongekende kwaliteit en een zeer scherpe prijs dan kunnen wij uw wens vervullen want wij hebben deze prachtige barstoel voor u in ons assortiment. Comfortabel en topkwaliteit dat is wat deze barstoel velours heeft. Type hout kleur van de poten barstoel velours kan uit keuze bij ons gekozen worden, in onze showroom kunt u dat bezichtigen. Wacht niet langer en kom langs of neem contact met ons op.

Extra toevoegingen bij de barstoel:
Handgreep in de rug €15
Chrome voetlat €20

Maten Barkruk Bram Cm
Hoogte 109/99
Breedte/met arm 47/58
Diepte 40
Armhoogte 90
Zithoogte 62/72

 

Prijzen  
Barstoel Bram Vanaf: €199,-
Bram met arm Vanaf: €215,-
Bram gecapitonneerd Vanaf: €215,-
Bram gecapitonneerd met arm Vanaf: €235,-

Levertijd Velours barstoelen op maat

Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website. De levertijd van de barstoelen kan nog wel eens verschillen. Gemiddelde levertijd is 6 tot 8 weken!
Mocht u nog vragen hebben of er dingen niet duidelijk zijn neemt u dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098