035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl

Riviera Maison stijl Lengkung eettafel

Ook deze schitterende eettafel is in de Riviera Maison stijl. De tafel heeft een prachtige look en een blaast nieuw leven in elke ruimte waar u hem plaatst! Klik hier.

Riviera Maison stijl eettafel

Een prachtige eettafel in de Riviera Maison stijl voor een scherpe prijs! Deze oogstrelende tafel is een echte blikvanger. Een blikvanger voor een mooie prijs! Klik hier.

Landelijke houten eettafel

Een prachtige landelijke tafel met gekruiste poten. Deze tafel heeft de looks, de kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Klik hier voor de prijs en overige informatie.

Teakhouten landelijke eettafel

Teakhout is een kwalitatief hoogstaande houtsoort. Deze Teak eettafel is dan ook van een ongekende kwaliteit! En te verkrijgen voor een scherpe prijs. Klik hier voor de prijzen.

Ovale landelijke eettafel hout

Een prachtige ovale eettafel voor bij u in de eet- of woonkamer. U wilt toch ook deze echte blikvanger in uw huis hebben staan? Klik hier voor alle informatie over deze eettafel.

Landelijke witte tafel met bolpoot

Bent u opzoek naar een prachtige eettafel om uw eetkamerbank en eetkamerstoelen aan te plaatsen? Natuurlijk hebben wij ook mooie tafels in ons assortiment. Klik hier voor alle informatie.