035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Riviera Maison stijl eettafel

Riviera Maison stijl eettafel

Een prachtige eettafel in de Riviera Maison stijl voor een scherpe prijs! Deze oogstrelende tafel is een echte blikvanger. Een blikvanger voor een mooie prijs! Klik hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Riviera Maison stijl eettafel

De Riviera Maison stijl eettafel is een exemplaar dat niet zal misstaan in elke inrichting. De tafel heeft een zeer neutrale uitstraling en kan daardoor perfect geplaatst worden binnen elk interieur. De eettafel is in de Riviera Maison stijl. Een zeer bekende stijl binnen het meubilair! Dit in combinatie met de geweldige kwaliteit van de eettafel maakt dit tot een geweldig meubelstuk dat eigenlijk bij iedereen in de woning zou moeten staan.

Details Riviera Maison stijl eettafel

De Riviera Maison stijl eetkamertafel is voorzien van twee verschillende kleuren. Het tafelblad van de Riviera Maison stijl eettafel is van Teak Hout, en is voorzien van de echte hout kleur. Teak hout staat bekend om zijn kwaliteit en sfeervolle uitstraling. Het onderstel van de eettafel is echter in de kleur Jasmijn (Wit).

Afmetingen:          Artikelnummer:             Prijs:
160 x 90 x 79 cm      CADTL169                             € 569,-

Bijpassende stoelen:
Naast een prachtige eettafel in de Riviera Maison stijl hebben wij ook net zo mooie eetkamerstoelen in de Riviera Maison stijl. Te verkrijgen in tot wel 900 verschillende kleuren! Dus als u toch bezig bent kunt u het beter meteen goed aanpakken en er ook nog een prachtige set Riviera Maison stijl eetkamerstoelen erbij plaatsen. Dan is het aanzicht weer helemaal compleet!

Levertijd Riviera Maison stijl eettafel

De landelijke eetkamertafel heeft een per dag verschillende levertijd. Dit omdat wij zijn voorzien van een lopende voorraad, dit houdt in: Wat er vandaag voorradig is, zou morgen niet meer voorradig kunnen zijn. Wilt u een specifieke voorradigheid over levertijd, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 / 06 – 81144695