035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Riviera Maison look dressoir

Riviera Maison look dressoir

Dit dressoir in de Riviera Maison stijl behoort tot de toppers uit onze collectie. Bent u benieuwd naar de afmetingen of prijs? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Riviera Maison look dressoir

Dit is nou precies het dressoir dat perfect past binnen een eetkamer. Het is een sfeervolle manier om uw spullen uit de keuken in op te bergen zonder dat u dit meteen d.m.v. een grote en statische kast moet doen.

Op deze manier kunt u speels omgaan met de ruimte in uw eetkamer. Daarnaast is een dressoir als deze natuurlijk ontzettend functioneel. U kunt er van alles in kwijt en heeft zelf de mogelijkheid uw dressoir op slot te doen met een sleutel. Erg handig als u bijvoorbeeld niet wilt dat kinderen bij grote messen of ander gevaarlijk keukengerei kunnen komen.

Riviera Maison look dressoir

Het leuke aan een dressoir in vergelijking met een grote winkelkast is dat u uw eigen draai eraan kunt geven. Een dressoir is namelijk perfect aan te kleden op de bovenkant. Denk hierbij aan enkele leuke kaarsjes of bloemen. U kunt er eigenlijk alles op plaatsen en dat maakt dit Riviera Maison look dressoir tot een meubelstuk dat gewoon bij u in de woonkamer moet staan!

Afmetingen:          Artikelnummer:        Prijs:
150 x 50 x 85 cm      Hk79                                  € 599,-

Riviera Maison look dressoir

De levertijd van het Riviera Maison look dressoir is erg uiteenlopend. Dit i.v.m. een lopende voorraad. Hierdoor kan de levertijd van vandaag verschillen met die van morgen. We raden u daarom ook aan om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over het Riviera Maison look dressoir. U kunt ons per mail bereiken: Info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098