035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Moderne keukentafel bank

Moderne keukentafel bank

Een moderne keukentafel bank voor in u woonkamer? Met prachtige vormen die erg modieus is en een goede comfort heeft. Dan zit u hier goed.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Moderne keukentafel bank

Opzoek naar een moderne keukentafel bank voor in u woonkamer? Dan zit u hier goed we hebben een ruim assortiment aan moderne keukentafel banken. Zoekt u een moderne keukentafel bank met prachtige vormen,  super modieus, klasse en goede comfort dan bent u hier aan het goede adres.

Door de goede kwalliteit gaat deze moderne keukentafel bank jaren lang mee dus jaren lang plezier ervan in u eetkamer. Deze keukentafel bank kunt u zelf op maat vervaardigen voor in u woonkamer u kunt er zelfs een hoek aan toevoegen als u dat wilt.

Details moderne keukentafel bank

We willen dat elke klant tevreden is met zijn bank. Daarom hebben we zo’n groot assortiment van kleuren en stoffen zodat we wel wat hebben voor een ieder. Heeft u nou een mooie stof gezien en bent u benieuwd naar de kleur in het echt? Vraag dan een gratis stofstaaltje aan bij ons.

Denkt u nou ik heb wel een idee van kleuren en stof maar kom er niet helemaal uit neem dan gerust contact met ons op dan helpen we u met de keuze. U kunt ook even langs komen in onze showroom dan bespreken we dingen even persoonlijk, doe dit wel altijd graag op afspraak.

Prijs en levertijd moderne keukentafel bank

De prijs hangt af van de keuze die u maakt in de gewenste maten en stoffering.
We kunnen helaas niet alles op voorraad hebben vanwege de grote van ons assortiment.
Daardoor kunnen we niet de precieze levertijd geven alleen kunnen we zeggen dat het ongeveer tussen de 6 a 8 weken ligt. Er is ook een spoedorder mogelijk dan duurt het ongeveer tussen de 4 a 5 weken. Hier zit wel een betaling aan vast. Heeft u nog onduidelijkheden of wilt u nog informatie over een product? Neem dan contact met ons op of mail ons. Bereikbaar op: 035-7513098 of 06-81144695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098