035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Moderne eetkamerbank Costa-Rica

Moderne eetkamerbank Costa-Rica

Bent u opzoek naar een no-nonsens bank, een bank die niet teveel aandacht trekt, maar die uw gehele kamer toch een boost geeft? dan is deze bank, uw bank. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

moderne eetkamerbank Costa-Rica

Dit de prachtige eetkamerbank Costa-Rica, dit is een echte no-nonsens bank, deze eetkamerbank heeft een strakke look en zal een perfecte stijl geven aan uw eetkamer. Als u een bank op het oog heeft met een moderne look en die niet te veel aandacht trekt, dan is deze bank perfect voor u.

De poten van de Gecapitonneerde eetkamerbank Bolivia zijn uitvoerbaar in beuken en tegen een meerprijs in massief eiken. De eetkamerbank Costa- Rica is vanaf 155 cm breed  uitgevoerd met 6 poten.

Details moderne eetkamerbank Costa-Rica

De klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is dan ook waarom wij een groot assortiment van stoffen hebben en 900 verschillende kleuren. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het lastig is om uit zoveel stoffen en kleuren te kiezen, u wil tenslotte het mooiste mogelijk . Daarom raden wij aan om even contact met ons op te nemen als u er niet uitkomt. Dan kunnen wij u vervolgens telefonisch helpen, of u komt gewoon een keer langs in onze showroom daar helpen wij u graag om de beste keus te maken. overige info: Romp: Massief beuken hout Rug: Elastische singels met polyether Zitting: schuim op plaat   Afmetingen:

Voor alle uitvoeringen
Hoogte89
Diepte65
Zithoogte51
Zitdiepte45
Per uitvoering
UitvoeringBreedte
115115
135135
155155
175175
195195
215215
235235
Hoekbank

Let op: alle maten zijn circa maten in cm.

Levertijd moderne eetkamerbank Costa-Rica

Vanwege onze grote collectie is het niet mogelijk om alles op voorraad te hebben en daarom is de gemiddelde levertijd tussen de 6 en de 8 weken. Heeft u spoed? het is in overleg mogelijk een spoed bestelling te plaatsen, tegen een betaling,  dan heeft u uw product binnen 4 weken in huis!

Contact