035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Luxueuze dinerbanken op maat

Luxueuze dinerbanken op maat

luxueuze dinerbanken op maat zijn niet alleen luxe maar ook elegant maar ook erg modieus. Bent u al langer op zoek naar een mooie dinerbank.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxueuze dinerbanken op maat

Deze luxueuze dinerbanken op maat zijn niet alleen luxe maar ook elegant maar ook erg modieus. Bent u al langer op zoek naar een mooie dinerbank met uitstekende kwaliteit en die ook nog eens erg comfortabel is? Dan bent u aan het juiste adres.

Wij maken namelijk alles op maat dus u kunt de dinerbank zo maken zoals u hem voor ogen heeft. Dat betekent dat u kiest of u wel of geen capitonnering wilt en welke poten u wilt noem het maar op de opties zijn eindeloos.

Details luxueuze dinerbanken op maat

Een prachtige dinerbank voor in een landelijke inrichting. Deze dinerbank heeft een aardige strakke look.
Het zou een goede toevoeging zijn voor in uw woonkamer of gang of hal. De eetkamerbank is geheel op uw maat te vervaardigen. Dit betekent dat u naast de standaardmaten uw eigen maat kunt bepalen. Zo kunt u er voor zorgen dat de eetkamerbank in de juiste hoek of aan de juiste tafel kan worden gezet in uw huis.

Deze dinerbank kan dus geheel om maat gemaakt worden. Daarnaast zijn alle stoffen mogelijk. U heeft keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. WIj adviseren u om de stoffen in onze showroom te komen bekijken, online op de site kunnen de kleuren namelijk iets afwijken.

Wij zouden u graag wat stofstalen willen opsturen. Die ontvangt u na het volgende formulier te hebben ingevuld. stofstalenaanvraag. 
U vult dan bij opmerkingen in dat u graag stofstalen zou willen ontvangen en welke. Er zijn uiteraard zijn er geen kosten aan het aanvragen van stofstalen verbonden.

Levertijd luxeuze dinerbanken op maat

De gemiddelde levertijd licht tussen de 6 a 8 weken. Het ook mogelijk een spoedorder te doen dat heeft u uw product al binnen 4 weken in huis. Wel tegen een kleine betaling. Kijk ook eens op onze andere site misschien ziet u iets leuks wat je kan combineren met deze dinerbank. http://www.bankstellen.nl/

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098