035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Luxe velours horecabank

Luxe velours horecabank

Een mooie Luxe velours horecabank dat echt een eyecatcher is in uw bedrijf. Geeft een weer een nieuwe luxe look aan uw bedrijf. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe velours horecabank

Deze luxe velours horecabank zal een echte eyecatcher zijn in uw horeca bedrijf. Wilt u uw bedrijf een totaal andere luxe look geven, of bent u opzoek naar een zitmeubel dat uw bedrijf zal opfleuren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Deze luxe velours horecabank zal zorgen voor een erg sfeervolle uitstraling en daarnaast bied deze luxe velours horecabank een heerlijk zitcomfort.

De velours horecabank Budha is een prachtexemplaar voor uw bedrijf. Door haar knopen in de rug krijgt deze horecabank een zeer luxe uitstraling. Deze luxe horecabank is geheel op uw maat te vervaardigen. Dit betekent dat u naast de standaard maten uw eigen maatvoering kunt bepalen van de bank.

Details luxe velours horecabank

De horecabank kan in een zitbreedte van 200 cm gemaakt worden. Naast deze standaard maten kan die ook geheel voor u op maat vervaadigd worden. Neem graag contact met ons op voor meer informatie over de maten.

Daarnaast moet u ook nog een keuze maken uit stoffen dat kan hier: stoffen . U kunt kiezen uit alle soorten stoffen. Dat is een keuze uit wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Wij snappen dat dit veel is. Daarom kunt u bij ons ook een gratis stofstaalje aanvragen. Zo ziet u de stof in het echt want, het kan zijn dat de kleur op de website nog wel eens wat kan afwijken.

Levertijd luxe velours horecabank

De levertijd van de horecabank hangt af van wat u voor maat en stof uw gekozen heeft. De gemiddelde levertijd is 6 a 8 weken ongeveer. U kunt ook de horecabank met een spoedorder bestellen dan is die al binnen 4 weken binnen, tegen een betaling.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098