035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Luxe treinbank te koop

Luxe treinbank te koop

Deze luxe treinbank te koop heeft een erg aantrekkelijke look door haar mooie knopen in de rug. De knopen in de rug geven een erg chique uitstralingaan de treinbank. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe treinbank te koop

Deze luxe treinbank te koop heeft een erg aantrekkelijke look door haar mooie knopen in de rug. De knopen in de rug geven een erg chique uitstralingaan de treinbank. Deze bank is bedoeld voor twee personen. Dit betekent echter niet dat u op elkaar zit. Er is genoeg ruimte om er lekker uitgebreid aan te gaan zitten.

De gecapitonneerde treinbank past goed in een horeca gelegenheid. Dit omdat deze treinbank een chique uitstraling geeft. Naast de chique uitstraling heeft zij ook een goed zitcomfort wat natuulijk erg belangerijk is.

Details luxe treinbank te koop

Deze luxe treinbank kan geheel op maat worden gemaakt. U kunt uit alle stoffen kiezen we hebben een assortiment van meer dan 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende stoffen. Heeft u nou een mooie stof gezien op onze website en benieuwd hoe die er nou in het echt uit zien, en of die bij het interieur past van uw huis. Vraag dan geheel gratis een stofstaaltje aan.

Komt u er nou niet uit of heeft u onduidelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen we u graag verder met u problemen/vragen.

Levertijd luxe treinbank te koop

Vanwege ons grote assortiment is het helaas niet altijd mogelijk om alles op voorraad te hebben. Hierdoor kunnen wij u geen exacte levertijd geven. De gemiddelde levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken. Wilt u nou dat u product eerder komt dan kunt altijd een spoedorder overwegen. Dan heeft u uw product al binnen 4 weken in huis!
Voor meer producten neem dan hier een kijkje. http://www.eetkamer-stoel.nl/

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098