035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamerbank Franklin gecapitonneerd

Eetkamerbank Franklin gecapitonneerd

Eetkamerbank Franklin is een moderne gecapitonneerde eetkamerbank die niet in elk huis te vinden is. Deze unieke eetkamerbank kan zomaar van u zijn. Meer >>
V.a. €599,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetkamerbank Franklin

Eetkamerbank Franklin is een moderne gecapitonneerde eetkamerbank die niet in elk huis te vinden is. Vindt u het leuk iets exclusiefs in huis te hebben? dan is Eetkamerbank Franklin de ideale bank voor u. Deze uiterst fijne eetkamerbank zal iedereen vrolijk maken bij u in huis want het is een groot genot om op deze bank tijdens het eten, ontbijt of wanneer dan ook te zitten.

Details eetkamerbank Franklin

Wij vinden 2 dingen heel belangrijk. Klanttevredenheid en kwaliteit, daarom bieden wij onze klanten de keuze uit vele verschillende stoffen en verschillende kleuren. Ja, dit is een hele boel. Daarom adviseren wij u contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen met het creëren van uw droom eetkamerbank!

Afmetingen:

Voor alle uitvoeringen
Hoogte 115 cm
Diepte 70 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 52 cm
Per uitvoering
Uitvoering Breedte
Element 100 cm
Hoek 70 cm

Levertijd eetkamerbank Franklin

Omdat ons assortiment zo groot is, is het onmogelijk alles op voorraad te hebben. Daarom kunnen wij geen levertijd geven. Het gemiddelde is tussen de 6 en de 8 weken. Heeft u spoed? geen zorgen! tegen een betaling is het mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Dan zult u uw product al binnen 4 weken in huis hebben!

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098