035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Luxe en sierlijke eetkamerbank

Luxe en sierlijke eetkamerbank

Een luxe en sierlijke eetkamerbank echt wat voor ieder interieur. Het geeft een mooi uitstraling aan uw huis en dat voor een goede prijs en kwaliteit. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe en sierlijke eetkamerbank

Een luxe en sierlijke eetkamerbank echt wat voor ieder interieur. Het geeft een mooi uitstraling aan uw huis en dat voor een goede prijs en kwaliteit. En ook deze kan volledig naar u maat vervaardigd worden.
Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan vooral verder op onze site. Bij deze Luxe en sierlijke eetkamerbank zijn de opties eindeloos. Denk daar bij aan keuze uit meer dan 1000 kleuren en meer dan 200 verschillende stoffen om de bank mee te bekleden! Zo weet u dat het eruit komt te zien zoals u  precies voor ogen had.

Details luxe en sierlijke eetkamerbank

Verder zou u ook kunnen kiezen uit of u wel of geen capitonnering wilt of welke kleur poten u wilt en als laaste of u armleuningen wilt. De opties stoppen dus niet! Neem gerust contact met ons op want voor dat u het weet staat deze prachtige bank in u huis. Als u speciale stofwensen heeft informeer ons dan.
heeft u een specifieke kleur/tint gezien? Dan maken wij een combinatie van de 8 kleuren samen die in de vorm van kleurstalen zult ontvangen via de post zodat u ook kijken of het bij u huisstijl past en interieur.

levertijd luxe en sierlijke eetkamerbank

De levertijd is gemiddeld rond de 6 a 8 weken. De levertijd kan verschillen vanwege de voorraden die we hebben want, we hebben zo’n groot assortiment daardoor is het helaas niet mogelijk om alles op voorraad te hebben. Wij vragen u daarom contact met ons op te nemen over de specifieke levertijden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.