035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Luxe eetbankjes op maat

Luxe eetbankjes op maat

Deze luxe eetbankjes geven een klassieke uitstraling maar dan wel van deze tijd. De luxe eetbankjes zijn niet alleen mooi en geweldig ze zitten ook nog eens comfortabel. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe eetbankjes op maat

Deze luxe eetbankjes geven een klassieke uitstraling maar dan wel van deze tijd. Heeft u deze luxe eetbankjes op maat in u huis dan heeft u gegarandeerd een top product in huis gehaald. De luxe eetbankjes zijn niet alleen mooi en geweldig ze zitten ook nog eens comfortabel.

Nu u dit vast aan het lezen bent denken we dat u aardig geïnteresseerd bent in onze luxe eetbankjes op maat. Wij bieden de mogelijkheid dat u deze bank volledig zelf kan samen stellen. U kunt zelf de maten kiezen die u wilt, u heeft de keuze uit verschillende soorten kleuren en stoffen klinkt dat niet geweldig? Altijd een kleur en stof die u voor ogen heeft voor de luxe eetbankjes op maat.

Details luxe eetbankjes op maat

Nog verder kunt u kiezen welke kleur poten u wilt of u geen of wel capitonnering wilt en of u er een armleuning bij wilt hebben de opties gaan maar door. Neem snel contact met ons op want, voor je het weet heb je deze eetbankjes in u woonkamer staan.

Kwaliteit en klanttevredenheid. Dat is wat wij belangrijk hier vinden. Daarom bieden wij onze klanten de keuze uit vele verschillende stoffen en vele verschillende kleuren. Dus bent u benieuwd welke stoffen we allemaal in ons assortiment hebben klik dan hier.

Levertijd luxe eetbankjes op maat

De levertijd van deze luxe eetbankjes op maat uit ons assortiment hebben een levertijd van 6 a 8 weken.
Het is ook mogelijk een spoed bestelling te plaatsen, wel tegen een betaling. Dan heeft u het product tussen de 4 a 5 weken binnen in uw woonkamer.
U kunt ons altijd bereiken of vragen stellen via de mail en of via de telefoon. Wij helpen u graag met u onduidelijkheden. bereikbaar op: 035-7513098 / 06-8114695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098