035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Luxe eetbankje

Luxe eetbankje

Een schitterend luxe eetbankje. DIt luxe eetbankje is precies waar u naar op zoek bent.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe eetbankje

Zie hier ons luxe eetbankje die u helemaal naar u wenst kan maken en vervaardigen.
Door de strakke lijnen en rug past dit luxe eetbankje in de moderne keuken in uw huis maar ook eetkamers met huiselijke stijl! Wat dit luxe eetbankje speciaal maakt is dat de armleuning mooi overloopt met de oren van de bank. Het eetbankje is ook nog eens erg comfortabel om op te gaan zitten.

Details luxe eetbakje

De klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is dan ook waarom wij zo’n groot assortiment van stoffen hebben en meer dan 1000 verschillende kleuren. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het voor lastig is om uit zoveel stoffen en kleuren te kiezen, u wil tenslotte de mooiste hebben.

Daarom raden wij u aan om even contact met ons op te nemen als u er niet even uitkomt. Dan kunnen wij u vervolgens telefonisch helpen, of u komt gewoon een keer langs in onze showroom daar helpen wij u graag om de beste keus te maken. Doe dit wel echter op afspraak.

Levertijd luxe eetbankje

Vanwege onze grote collectie van poducten is het niet mogelijk om alles op voorraad te hebben en daarom ligt de gemiddelde levertijd tussen de 6 en de 8 weken. U kunt ook het product binnen 4 weken in huis hebben dan moet u het product met een spoedorder bestellen hier zit wel een kleine betaling aan vast. Heeft u vragen over dit product of een van onze anderen producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om deze onduidelijkheid/vragen bij u weg te nemen.
kijk ook eens op onze andere sites:
http://www.bankstellen.nl/bankstellen-op-maat/
http://barstoelopmaat.nl/

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098