035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Luxe bank met skai stof

Luxe bank met skai stof

Luxe bank met skai stof geeft weer een frise look aan uw huis en dat voor een scherpe prijs. lees nu verder voor verdere informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe bank met skai stof

Luxe bank met skai stof. Dit is nou echt een product waar we trots op zijn om het te kunnen aanbieden.
U zult nergens zo’n dergelijke bank kunnen vinden. Mocht dit nou wel het geval zijn dan weten wij bijna 100% zeker dat het nergens anders zo scherp geprijsd is. Deze banken zijn op maat te vervaardigen dat betekent dat u zelf veel keuzes kan maken op het gebied van kleuren, stoffen en maten.

Dit zorgt ervoor dat uw bank altijd aan uw specifieke eisen zal voldoen. Wij fabriceren de bank altijd exact zo als u hem wilt zien. Hier door is het ook mogelijk om uw bank zo naadloos te laten aansluiten op het interieur.

Details luxe bank met skai stof

Deze practige bank met skai stof kunt u gewoon niet voorbij laten gaan. deze bank is namelijk in bezit van alle top eigenschappen die een bank nodig heeft: uitstraling,, kwaliteit en een zeer scherpe prijs.
Dus twijfel niet langer en neem contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw bank.

Verder kunt u ook kiezen welke poten u wilt en of u wel of geen capitonnering wilt en als laaste wel of geen armleuning. De opties houden maar niet op! zoekt u nou ook barstoelen met de zelfde stof neem dan is een kijkje hier: http://www.bankstellen.nl/?s=skai

Levertijd luxe bank met skai stof

De levertijd van deze bank met skai stof is gemiddeld 6 a 8 weken. Dit omdat we niet alles op voorraad kunnen hebben vanwege de grote van ons asssortiment. Wilt u uw bank nou binnen 4 weken in huis hebben dat kan natuurlijk ook. Dit echter wel tegen een kleine betaling.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098