035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijke witte tafel met bolpoot

Landelijke witte tafel met bolpoot

Bent u opzoek naar een prachtige eettafel om uw eetkamerbank en eetkamerstoelen aan te plaatsen? Natuurlijk hebben wij ook mooie tafels in ons assortiment. Klik hier voor alle informatie. Meer >>
V.a. € 579,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke witte tafel met bolpoot

Deze prachtige landelijke witte tafel heeft een zeer sierlijke uitstraling. Er is geen enkel meubelstuk dat zoveel vierkante meters in beslag neemt als een eettafel. Daarom is het altijd van groot belang dat u een mooie eettafel in uw woning heeft. Een eettafel heeft namelijk een grote impact op de volledige uitstraling van uw interieur.

Gelukkig hebben wij nu deze prachtige landelijke witte tafel voor u gevonden. Deze tafel is in het bezit van een oogstrelende uitstraling en een geweldige kwaliteit! De bolpoten aan de onderkant van de tafel kunt u zien als de kers op de taart. Deze maken de tafel namelijk helemaal compleet en geeft alles te samen een zeer sfeervolle uitstraling. Precies waar u naar opzoek bent bij een eettafel.

Details Landelijke witte tafel met bolpoot

De eettafel heeft een wit onderstel en het tafelblad heeft een Old-grey kleur. Dit geeft de tafel extra sfeer en brengt die luxueuze uitstraling met zich mee. De tafel is in twee verschillende maten te verkrijgen. Hierdoor weet u altijd zeker dat de juiste maat er voor u tussen zit.
Afmetingen:              Artikelnummer:           Prijs:
160 x 90 x 78 cm           BA2100R                             € 579,-
180 x 90 x78 cm            BA2090R                            € 639,-

Bijpassende stoelen:
Naast dat deze eettafel natuurlijk van zichzelf al een geweldige uitstraling en sfeer heeft kunt u het nog mooier en sfeervoller maken. Door te gaan voor een van onze bijpassende Gecapitonneerde eetkamerstoelen met arm. Deze combinatie zal u de ogen doen laten uitkijken! Want Gecapitonneerde eetkamerstoelen en deze prachtige tafel? Dat is altijd een goed huwelijk.

Levertijd Landelijke witte tafel met bolpoot

De levertijd van de eettafel Bolpoot kunnen wij vooraf niet afgeven, omdat iedere dag de levertijd kan verschillen. Dit is de reden waarom wij vragen of u contact met ons wilt opnemen over de levertijd. Wij zijn uiteraard ook per telefoon te benaderen: 06-81144695 of 035-7510398. U kunt ons ook per mail bereiken dat kan op: info@eetkamer-stoel.nl

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098