035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijke houten eettafel

Landelijke houten eettafel

Een prachtige landelijke tafel met gekruiste poten. Deze tafel heeft de looks, de kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Klik hier voor de prijs en overige informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke houten eettafel Parijs

Deze landelijke houten eettafel heeft een geweldige uitstraling! De kruispoten aan de onderkant van de tafel in combinatie met het mooie tafelblad maken deze tafel tot een echte blikvanger. Een eettafel als deze trekt veel bekijks en fleurt de ruimte waarin u deze tafel plaatst direct op. Deze eettafel kunt u perfect combineren met een set van een van onze prachtige landelijke eetkamerstoelen.

Deze tafel kunt u perfect aan laten sluiten op uw landelijke inrichting. Maar ook binnen een interieur waarin u geen landelijke inrichting hanteert staat deze landelijke houten eettafel prachtig. Dus bent u opzoek naar iets nieuws, authentieks en vol sfeer? Dan is deze landelijke houten eettafel precies wat u zoekt!

Details Landelijke houten eettafel Parijs

De tafel is voorzien van twee kruispoten aan de onderkant van de tafel. Dit in combinatie met het prachtige tafelblad geeft deze eettafel die echte authentieke uitstraling.

Afmetingen:           Artikelnummer:                   Prijs:
170 x 95 x 78 cm        CB96                                            € 549,-

Bijpassende stoelen:
U bent opzoek naar nieuw meubilair voor uw eet- of woonkamer? Naast het plaatsen van een nieuwe tafel kunt u de uitstraling van deze ruimtes helemaal nieuwe leven in blazen door te gaan voor een prachtige set Landelijke eetkamerstoelen die perfect aansluiten op deze Landelijke eettafel. Dit te samen zal uw woon- of eetkamer laten schitteren als nooit te voren!

Levertijd Landelijke houten eettafel Parijs

Vooraf kunnen wij de levertijd niet van de landelijke houten eettafel. Dit omdat de voorraad per dag verschilt. Wij vragen u ook daarom contact met ons op te nemen voor een specifieke levertijd. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar, onder: 06-81144695 of 035- 7513098 u kunt ons ook per mail bereiken via: info@eetkamer-stoel.nl