035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijke eetkamerstoel

Landelijke eetkamerstoel

Ook hebben wij prachtige eetkamerstoelen binnen de landelijke stijl! Zoals de eetkamerstoel Vasco. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Vasco

Deze landelijke eetkamerstoel heeft een luxe uitstraling door de contrasterende bies. Er zijn verschillende stoffen beschikbaar die u geheel zelf kunt bekijken in de showroom, of op kunt laten sturen. De eetkamerstoel Vasco is een pracht exemplaar voor in uw hotel en/of horecagelegenheid. U bied uw klanten comfort en klasse aan.

De eetkamerstoelen zitten echt super lekker. Dit komt door haar wat zachtere maar toch stevige zitting. De rugleuning van de eetkamerstoelen lopen schuin af, waardoor u een comfortabel kunt zitten.

Details Landelijke eetkamerstoel Vasco

Hieronder kunt u de maten en de stofmogelijkheden bekijken. Elke stof kan online bekeken worden, online kan het wel zijn de stof er anders uitziet dan in het echt. Daarom is het belangrijk dat u de stoffen in de showroom bekijkt voor het maken van een beslissing. Hieronder staat ook onderverdeling tussen de afmetingen van de zitting en van de meubel.

Kenmerken Afmetingen zitting Afmetingen meubel
Totale hoogte 54 cm 90 cm
Totale breedte 48 cm 61 cm
Totale diepte 51 cm 75 cm

Pootmogelijkheden

Voor deze eetkamerstoel zijn er verschillende pootmogelijkheden. U heeft keuze uit de volgende kleuren en houtsoorten:

Beuken:
– Coloniaal
– Kersen
– Wit (ral 9010)
– Loogkleur
– Blank gelakt
– Onbewerkt

Eiken:
– Kiezel
– Zwart
– Coloniaal
– Smoked Oak
– Verweerd
– Lava
– Hadley
– White Wash Olie
– Wit gelakt
– Eiken E- 115
– Blank gelakt
– Onbewerk

Levertijd landelijke eetkamerstoel Vasco

De gemiddelde levertijd van de eetkamerstoelen, bedraagt 6 tot 8 weken. De eetkamerstoelen zijn niet uit voorraad bestelbaar. Wij zijn van een Nederlandse fabrikant voorzien, waardoor de levertijd gemiddeld sneller is dan andere meubelzaken. Wilt u de eetkamerstoel bezichtigen/ proefzitten, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). U bent dagelijks welkom van maandag t/m zaterdag. Het is eventueel ook mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken.
Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak met ons maken, bel dan naar: 06-81144695 of 035-7513098.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.