035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijke eetkamerstoel met knopen

Landelijke eetkamerstoel met knopen

Prachtige landelijke eetkamerstoel met knopen. De oortjes aan de bovenkant van de stoel maken de uitstraling compleet! Klik hier voor alle opties. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke wingchair met knopen

Deze eetkamerstoel behoort tot de créme de la créme onder de eetkamerstoelen. Waarom? Omdat deze stoel van een ongekende kwaliteit is hoeft u zich geen zorgen te maken over hoelang u gebruik kunt maken van de stoel. Daarnaast word ook op deze stoel zoals u van ons gewend bent een zeer scherpe prijs gehanteerd. Een zeer scherpe prijs voor geweldige kwaliteit.

Dat hoor je al niet vaak en dan hebben we het nog niet over de uitstraling van de stoel gehad. De stoel heeft een klassieke maar toch landelijke uitstraling. De knopen in de rugleuning zorgen ervoor dat de stoel een luxe uitstraling met zich meebrengt. Zet een aantal van deze stoelen om een eettafel heen en uw gasten zullen versteld staan.

Details Landelijke wingchair met knopen

U kunt deze geweldige landelijke wingchair met knopen al vanaf 249,- in uw bezit hebben. Dat is wel als u kiest voor een van de standaard stoffen. (Onderstaand)
– Stonewashed Zand              – Old Leatherlook Kiezel
– Stonewashed Muis              – Old Leatherlook Antraciet
– Stonewashed Jeans             – Velours Leem
– Velours Dolfijn                     – Velours Cappucionno
– Velours Espresso                 – Velours Petrol
– Velours Roest

Zit er nou net niet de stof of kleur tussen die u graag om de stoel zou willen zien? Wees niet getreurd! Wij zouden bankstellen.nl niet zijn als dit de enige stoffen zouden zijn. Zo kunt u er ook voor kiezen om een stof te kiezen uit ons assortiment. Dan heeft u de keuze uit tot wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Bij het uitzoeken van een standaard stof uit ons assortiment zou de stoel vanaf €329,- te verkrijgen zijn.

Levertijd Landelijke wingchair met knopen

Deze stoelen kunnen wij al binnen 6 tot 8 weken leveren. Dit is voor maatwerk producten aanzienlijk snel en voor u als klant dus ook erg plezierig. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren zodat u er meteen van kunt genieten! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank, stoel of hocker te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098