035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijke dinerbank ovaal

Landelijke dinerbank ovaal

Deze landelijke dinerbank is het ideale meubelstuk om uw eetkamer of anderen ruimte mee op te fleuren. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat de bank een zeer warme en sfeervolle uitstraling met zich meebrengt. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke dinerbank ovaal

Deze landelijke dinerbank ovaal is het ideale meubelstuk om uw eetkamer of anderen ruimte mee op te fleuren. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat de bank een zeer warme en sfeervolle uitstraling met zich meebrengt. Dit straalt door op de ruimte waar u deze dinerbank plaatst. Dus bent u nog opzoek naar een nieuwe en unieke manier om uw eetruimte of andere ruimte op te fleuren dan heeft u hier de oplossing gevonden.

Dus ben u nou al een tijdje opzoek naar een landelijke dinerbank voor bijvoorbeeld in u ovale serre. Dan zit u hier goed. Wij maken namelijk deze landelijke dinerbanken helemaal op maat.
Dat betekent dat u hem helemaal zelf kan ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft.

Details landelijke dinerbank ovaal

De klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is dan ook waarom wij een groot assortiment van stoffen hebben en 1000 verschillende kleuren. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het lastig is om uit zoveel stoffen en kleuren te kiezen, u wil tenslotte de beste. Daarom raden wij aan om even contact met ons op te nemen als u er niet uitkomt of stuur ons een mailtje.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 035-7513098 of 06-81144695

Levertijd landelijke dinerbank ovaal

De levertijd van de landelijk dinerbank, bedraagt 6 tot 8 weken, u kunt een spoedbestelling plaatsen waarbij u de landelijke dinerbank met 4 weken in huis zult hebben(*hier zitten extra kosten aan verbonden). Wilt u er eventueel mooie stoelen bij zodat alles mooi bij elkaar past neem dan is hier een kijkje.
http://www.bankstellen.nl/eetkamerstoelen/

De prijs van de dinerbank is afhankelijk van de gekozen stof. Mocht u een offerte willen ontvangen, vraag dan uw eigen op maat gemaakte offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over de prijzen en de levertijd ontvangen van de dinerbank, neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098