035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijk wijnrek dressoir

Landelijk wijnrek dressoir

Een prachtig en functioneel dressoir! U wilt een dressoir die niet alleen in het bezit is van een prachtige uitstraling maar ook nog eens super functioneel! Klik hier voor informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk wijnrek dressoir

Bent u opzoek naar een wijnrek dat multifunctioneel is? Dan is het Landelijk wijnrek dressoir echt iets voor u. U kunt hier eigenlijk alles in kwijt. Zo heeft u ruimte om uw servies op te bergen. Daarnaast is er ook plaats voor flessen. Hierbij kunt u denken aan wijnflessen, olijfolie enz. super handig voor mensen die graag in de keuken bezig zijn of voor mensen die graag een opgeruimde keuken willen hebben.

Het dressoir heeft daarnaast een uiterst elegante en sfeervolle uitstraling exact waar u natuurlijk naar opzoek bent voor in uw eetkamer of keuken. En als u dacht dat het daar bij bleef dan heeft u het goed mis. Want dit Landelijk wijnrek dressoir is bij ons al te verkrijgen voor de geweldige prijs van €289,- Dus waarom zou u nog twijfelen? Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken om dit dressoir te bezichtigen.

Landelijk wijnrek dressoir

Het dressoir is in de landelijke stijl maar zoals u kunt zien kunt u dit dressoir praktisch in elke interieurstijl plaatsen! Dat maakt dit dressoir tot een geweldig product. U hoeft niet te twijfelen of het wel past binnen uw interieur want dit dressoir kunt u letterlijk overal kwijt.

Maten:                    Prijs:         Productcode:
91 x 42 x 78 cm        €289,-         HE290

Landelijk wijnrek dressoir

De levertijd van het Landelijk wijnrek dressoir is elke dag verschillend. Dit komt door een strekkende voorraad. De levertijd van vandaag kan dus korter zijn dan die van morgen. Hierdoor raden wij u altijd aan om contact met ons op te nemen voor een specifieke levertijd van dit product. Zodat wij u een accurate levertijd kunnen verschaffen. U kunt ons telefonisch bereiken: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098