035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijk dressoir met schuifdeuren

Landelijk dressoir met schuifdeuren

Een dressoir met uitstraling, kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Wat wilt u nou nog meer? Klik hier om alle informatie over dit dressoir te bekijken. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk dressoir met schuifdeuren

Bent u opzoek naar een dressoir voor in uw eet- of woonkamer? Dan is dit dressoir wellicht echt iets voor u. Het dressoir heeft een oogstrelende uitstraling en is van een uitstekende kwaliteit. U kunt er dus jarenlang plezier aan beleven! Het dressoir behoort tot de landelijke stijl. Echter kunt u door de neutrale witte kleur het dressoir praktisch binnen elke interieurstijl plaatsen.

De kwaliteit, functionaliteit, uitstraling en de scherpe prijs resulteren te samen in maar een ding: Een super dressoir. De prachtige schuifdeuren in het dressoir kunt u zien als de kers op de taart. Dit dressoir hoort toch ook te schitteren in uw eetkamer? Neem daarom snel contact met ons op.

Details Landelijk dressoir met schuifdeuren

Een dressoir in de landelijke stijl met schuifdeuren is natuurlijk de manier om al uw keukengerei op te bergen. Het heeft uitstraling en is tegelijkertijd natuurlijk super functioneel. U kunt het dressoir natuurlijk zelf nog leuk aankleden door leuke spulletjes op de bovenkant te plaatsen. Denk hierbij aan kaarsjes, bloemetjes of anderen leuke accessoires!

Afmetingen;                Artikelnummer;        Prijs;
150 x 50 x 85 cm             HK87                                € 589,-

Levertijd Landelijk dressoir met schuifdeuren

De levertijd van de landelijke stijl Dresser is per dag verschillend. Door de verschillende voorradigheid, kunnen wij vooraf geen levertijd garanderen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen over de levertijd, kunnen wij u een specifieke leverweek garanderen. Wilt u snel en gemakkelijk contact met ons op nemen, of wilt u het product met eigen ogen bewonderen, bel dan naar: 06-81144695 of 035-7513098.