035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Landelijk dressoir met gekruiste zijkanten

Landelijk dressoir met gekruiste zijkanten

Een uiterst sierlijk dressoir voor een zeer schappelijke prijs! Benieuwd naar de prijs of afmetingen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk dressoir met gekruiste zijkanten

Opzoek naar een nieuwe multifunctionele dressoir dan is dit de perfecte manier om uw servies op een elegante en stijlvolle manier op te bergen. Door de gekruiste zijkanten van dit dressoir word het plaatje helemaal compleet. Dit dressoir behoort tot de toppers uit onze collectie en dat komt mede door de ongekende kwaliteit van het dressoir.

De functionaliteit en de uitstraling te samen maken dit dressoir tot een geweldig meubelstuk dat eigenlijk bij iedereen in de keuken zou moeten staan.

Details Landelijk dressoir met gekruiste zijkanten

Dit landelijk gekruist dressoir is voorzien van een superieure witte kleur met de uitstraling van Riviera Maison. Het is voorzien van een zes grote vakken, waarin u van alles kwijt kunt. Ook mooi is het om de vakken te vullen met leuke manden, wat weer een mooie luxe look geeft.

Afmetingen:             Artikelnummer:            Prijs:
142 x 40 x 84 cm         VEN 1050                              €419,-

Levertijd Landelijk dressoir met gekruiste zijkanten

De levertijd van ons Landelijk dressoir met gekruiste zijkanten is uiteenlopen. De levertijd van vandaag kan verschillen met de levertijd van morgen. Dit i.v.m. een lopende voorraad. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen voor een specifieke levertijd van het landelijk dressoir. Heeft u anderen vragen? Neem ook dan vooral contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-811 44 695 ook kunt u ons mailen: info@eetkamer-stoel.nl