035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Keukenbank Stone

Keukenbank Stone

Een prachtige landelijke eetkamerbank op maat? Wij hebben hem in ons assortiment. Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Keukenbank Stone

Keukenbank Stone heeft een landelijke uitstraling. Door haar strakke look creëert de keukenbank een echte design look. De eetkamerbank is uitgevoerd in twee verschillende modellen: Landelijke eetkamerstoel Stone en de Design eetkamerbank Stone.

De eetkamerbank Stone heeft een zitgedeelte voor twee personen. Hij is erg mooi voor in een hotel,horecagelegenheid en in uw gang en/of uw woonruimte.

Keukenbank Stone details

Deze prachtige keukenbank is verkrijgbaar in meer dan 800 verschillende kleuren. Naast onze breed assortiment kleuren, bieden wij u ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit 150 verschillende stoffen. U kunt bij ons informeren over bepaalde stofwensen.

Wilt u een specifieke kleur/tint? Dan stellen wij een combinatie van 8 kleuren samen die in de vorm van kleurstalen zult ontvangen via de post. Mocht u dan nog niet overtuigd zijn nodigen wij u uit om in onze showroom een kijkje te nemen. Alle stoffen en kleuren zijn namelijk aanwezig in onze showroom!

Afmetingen eetkamerstoel Stone:
Hoogte: 90 cm
Breedte: 48 cm
Zitdiepte: 44 cm
Zithoogte: 49 cm

Eetkamerbank Stone levertijd

De levertijd is gemiddeld 6 tot 8 weken. De levertijd kan verschillen in ver band met de voorraden. Wij vragen u contact met ons op te nemen over de specifieke levertijden.
De prijs is afhankelijk van de gekozen stof. De vanaf prijs bedraagt: € 319,-

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.