035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Keukenbank op maat

Keukenbank op maat

Een eetkamerbank zelf ontwerpen? Dat kan bij ons. Laat hier uw eetkamerbank volledig op maat vervaardigen. Klik hier voor alle informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Keukenbank op maat

U kunt bij ons Keukenbanken volledig op maat laten maken. Zo kunt u uw eetkamerbank in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen laten bekleden. Wij hebben onze eigen modellen eetkamerbanken die op maat vervaardigd kunnen worden maar u kunt ook uw eigen ontwerp aanleveren en dan kunnen wij deze zo goed mogelijk voor u na proberen te maken.

Ook hier kunt u dan kiezen uit de vele opties die wij bieden. Wel of geen knopen in de rugleuning, een hoek- of standaard keukenbank, verschillende kleuren poten en nog veel meer. Ter inspiratie hebben wij enkele foto’s toegevoegd van maatwerk eetkamerbanken.

Mogelijkheden Keukenbank op maat

Bent u opzoek naar een compleet unieke keukenbank? Wellicht dat het voor dan interessant is om een keer een bezoek te brengen aan onze showroom om alle mogelijkheden eens door te spreken. Een bezoek aan onze showroom is wel echter altijd op afspraak zodat wij de tijd hebben u goed en kundig te woord te staan. Wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op.

Levertijd Keukenbank op maat

De levertijd van een eetkamerbank op maat is gemiddeld 6 tot 8 weken. Uiteraard kan de levertijd verschillen afhankelijk van wat voor eetkamerbank u bij ons wilt laten fabriceren. Echter blijven wij bijna altijd binnen onze levertijd! Benieuwd? Maak een afspraak of bel ons even! Wij staan u graag te woord. Tel: 06 – 811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098