035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Keukenbank met rugleuning

Keukenbank met rugleuning

Een prachtige bank dus voor in een landelijke inrichting. Het zou dus een goede toevoeging zijn voor uw eetkamer of zelfs voor in de hal. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Keukenbank met rugleuning

Deze keukenbank met rugleuning heeft een erg strakke look. Door haar aparte maar wel mooie rugleuning behoort deze gecapitioneerde keukenbank tot de landelijke stijl. Een prachtige bank dus voor in een landelijke inrichting. Het zou dus een goede toevoeging zijn voor uw eetkamer of zelfs voor in de hal.

De keukenbank is voorzien van een hele lage leuning, dit geeft een extra toevoeging aan dit prachtige zitmeubel. De lage leuning zorgt wel weer voor extra zitcomfort aan de zijkant van de bank. En dat is ook wat deze keukenbank zo speciaal maakt.

Details keukenbank met rugleuning

Deze keukenbank met rugleuning kan geheel op maat vervaadigd worden. Daarnaast kunt u kiezen uit alle soorten stoffen. U heeft keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en de stoffen zijn hier te bekijken. Wij adviseren u wel om de stoffen te bekijken in de showroom, online kunnen deze kleuren namelijk iets afwijken.

Wij zouden u graag wat stofstalen willen opsturen. Deze ontvangt u na het invullen van het volgende formulier. Stofstalenaanvraag. U vult dan bij opmerkingen in dat u graag stofstalen zou willen ontvangen. Er zijn uiteraard geen kosten aan het aanvragen van stofstalen verbonden het is geheel gratis.

Bent u ook benieuwd naar onze banken en stoelen neem dan is een kijkje hier:
http://www.eetkamer-stoel.nl/
http://www.bankstellen.nl/

Levertijd keukenbank met rugleuning

Wilt u meer weten over de levertijd en prijzen neem dan gerust contact met ons op. De levertijd is circa 6 tot 8 weken. Vaak is het zo dat de keukenbank sneller geleverd kan worden. Het is handig om naar de levertijd van de keukenbank te vragen de prijs van de keukenbank is verschillend in verband met de gekozen stof. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar, bel gerust voor vragen en om de mogelijkheden te bespreken. Ons telefoon nummer: 06-811446945 of 035-7513098

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098