035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Horeca wandbank op maat

Horeca wandbank op maat

Deze horeca wanndbank op maat heeft een erg aantrekkelijke look door de knopen in de rug. De knopen in de rug geven een erg chique uitstraling. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Horeca wandbank op maat

Deze horeca wandbank op maat heeft een erg aantrekkelijke look door de knopen in de rug. De knopen in de rug geven een erg chique uitstraling. Dit is een zitmeubel dat u zo aan uw tafels in uw bedrijf kunt schuiven. Deze bank is bedoeld voor twee personen. Dit betekent echter niet dat u op elkaar zit. Er is genoeg ruimte om lekker uitgebreid te zitten.

Deze horeca wandbank op maat past goed in een horeca gelegenheid. Dit omdat deze horeca bank een chique en moderne uitstraling geeft. Naast de chique en moderne uitstraling heeft zij ook een goed zitcomfort. Wat erg belangerijk is een restaurant bijvoorbeeld.

Details horeca wandbank op maat

De klanttevredenheid staat bij ons zeker hoog in het vaandel, dit is dan ook waarom wij zo’n groot assortiment van kleuren en stoffen hebben. Wel 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende stoffen. WIj begrijpen dat u het nou lastig vindt om te kiezen uit zo veel soorten stoffen, u wilt tenslotte de beste en het mooiste.

Daarom raden we u aan om contact met ons op te nemen als u er even niet uitkomt of met onduidelijkheden zit. Dan kunnen we u gelijk telefonisch helpen, of u komt gewoon een keertje langs in onze showroom dan helpen we u daar graag met de beste keuze maken.

Levertijd horeca bank op maat

Vanwege onze grote collectie is het niet altijd mogelijk om alles op voorraad te hebben en daarom is de gemiddelde levertijd tussen de 6 en de 8 weken. Heeft u spoed omdat u iets aan uw huis gaat doen bijvoorbeeld? het is dan in overleg mogelijk een spoedbestelling te plaatsen bij ons tegen een betaling, dan heeft u uw product binnen 4 weken in huis!
Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 035-7513098 of 06-81144695
Zoekt u nou ook nog een tafel voor bij u bank kijk dan eens hier: http://www.landelijkinrichten.nl/

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098