035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Grote moderne wandbanken outlet

Grote moderne wandbanken outlet

Grote moderne wandbanken outlet. Deze wandbanken zijn een echt esfeermaker in uw huis, En ook een hoop warmte brengt die in uw eetkamer. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Grote moderne wandbanken outlet

Wandbanken worden steeds vaker gebruikt daarom hebben we ook zo’n grote moderne wandbanken outlet. De klasse en elegantie die van een moderne wandbank afstraalt is moeilijk te overtreffen met anderen meubelstukken. En als u dan het geweldige ontwerp van deze wandbank ziet dan weet u meteen waarom dit product is echt een van de pronkstukken uit ons assortiment. Het kan dus ook niet anders dan dat deze wandbank in de smaak zal vallen bij u.

De bank is een echt sfeermaker. De ruimte waar u deze wandbank plaatst zal direct een andere uitstraling krijgen. De bank voegt namelijk een hoop warmte en sfeer toe aan de ruimte waar u deze plaatst. De bank kan volledig op maat worden samengesteld. Hierdoor kunt u kiezen uit wel 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen. Dit zorgt ervoor dat de bank altijd kan voldoen aan uw specifieke eisen op het gebied van kleur en stof.

Prijs moderne wandbanken outlet

De moderne wandbaken zijn volledig op maat te vervaardigen. Wilt u een andere stof dan de standaard stof dat kan natuurlijk ook elke stof is mogelijk bij deze wandbanken.

We hebben wel een keuze van 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende stoffen. Heeft u nou een stof gezien online. Vraag dan gerust een gratis stofstaalje aan.

Deze moderne wandbanken binnen 4 weken in huiss?

Dat is mogelijk! Want deze moderne wandbank, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken uw product leveren. Een normale order kan gemiddeld ongeveer 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit voor uw wandbank. Voor meer producten kijk dan is op deze site: http://www.bankstellen.nl/

Wilt u een afspraak maken om uw wandbank te komen bekijken? Geen probleem!
Bel naar: 035-75 13 098 of 06-81144695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098