035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
goedkope eetbank

goedkope eetbank

Zoekt u een goedkope eetbank. dan bent u aan het juiste adres. wij hebben voor u daar in een grootte keuze in en dat voor een scherpe prijs en geweldige kwaliteit. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Goedkope eetbank

Zoekt u een goedkope eetbank. dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben voor u daar in een grootte aantal keuze in en dat voor een scherpe prijs en geweldige kwaliteit.

De eetkamerbanken kunt u volledig op maat laten maken. Dan kiest u zelf de hoogte, breedte daarnaast heeft u keuze uit ons grote assortiment van maar liefs meer dan 1000 verschillende kleuren en meer dan 200 verschillende stoffen. We leveren heel veel verschillende stoffen daarbij kan je (denken aan polyester, linnen-katoen, skai, ect).

Details goedkope eetbank

Wij hebben ruim genoeg stoffen en kleuren beschikbaar in onze showroom liggen. Wij hebben namelijk meer dan 1000 verschillende kleuren en ruim 200 verschillende stoffen. Heeft u nou een speciale stof gezien online en wilt u die in het echt zien. Vraag dan een gratis stofstaalje aan bij ons. en voor een overzicht van de stoffen en en kleuren klik hier.
U heeft dan ook nog keuze uit vele keuzes wilt u wel of geen rugleuning of knopen en niet te vergeten welke kleur poten wilt u. Wij hebben een vriendelijke service. Wij helpen u graag met u vragen dus ben ons gerust of mail ons met eventuele vragen die u heeft. U kunt ook ee afspraak maken om langs te komen we liggen namelijk er centraal in Nederland makelijk te bezoeken dus voor iedereen. Wel graag een afspraak hier voor maken.

Levering goedkope eetbank

Als u de specifieke levertijd wilt weten van de eetbank, neem dan contact met ons op. De eetbanken komen direct uit de NL fabriek daarom kunnen ze aardig snel geleverd worden met een zeer goede kwaliteit. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 6 a 8 weken. het is ook mogelijk om hem met spoed te bestellen dan duurt het ongeveer 4 a 5 weken. hier aan zitten wel wat extra kosten aan verbonden. Wij zijn  telefonisch bereikbaar op: 035-7513089 of 06-81144695

 

Contact