035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Gecapitonneerde muurbank op maat

Gecapitonneerde muurbank op maat

Bent u opzoek naar een echte eyecatcher? Een bank die u eetkamer net die wauw factor geeft. Dan is dit wat u zoekt.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde muurbank op maat

Opzoek naar een prachtige gecapitonneerde muurbank op maat. Deze gecapitonneerde muurbank straalt klasse uit. Dat valt ook direct af te zien van deze muurbank. Zie hier onze muurbank met gecapitonneerde rugleuning en zijn strakke design is deze muurbank echt wat voor de gene die een speciale bank willen. Die ook nog eens modieus is en elegant.

Bent u opzoek naar een bank met strak design en ook nog een comfortabel is? Dan is dit de muurbank naar waar u opzoek bent! Door de goede kwaliteit zal die jaren lang meegaan dus jarenlang plezier van deze bank.

Details gecapitonneerde muurbank op maat

Kwaliteit en klanttevredenheid. Dat is wat we hier het belangrijkste vinden. Daarom bieden wij onze klanten wel een kleuze uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Dat is aardig wat we begrijpen dat dit aardig veel is om uit te kiezen, daarom helpen we u graag bij de keuze van het samenstellen van uw droom muurbank voor in u eetkamer.

Wist u dat we niet alleen murrbanken verkopen maar nog veel meer! Dus stel een mooi setje samen met bijpassende muurbank bijvoorbeeld. Kijk snel http://eetkamer-banken.nl/eetkamerbanken-2/

Komt u er even niet uit neem dan gerust contact met ons. Of kom een dagje kijken in onze showroom in Huizen doe dit wel graag op afspraak.

Levertijd gecapitonneerde muurbank op maat

Vanwege de grote collectie die we hebben kunnen we helaas niet alles op voorraad hebben, hoop dat u hier begrip voor heeft. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 6 a 8 weken. Met een spoedorden duurt het 4 weken voor dat u het in huis heeft! Hier zitten wel een betaling aan vast.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098