035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Gecapitonneerde eetkamerstoel

Gecapitonneerde eetkamerstoel

Een prachtige gecapitonneerde eetkamerstoel die in vele verschillende kleuren en stoffen te verkrijgen is. Klik hier voor alle informatie. Meer >>
V.a. € 199,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel Roman

U kunt een van onze eetkamerbanken op maat prachtig aan laten sluiten op een bijpassende set eetkamerstoelen. Want ook deze eetkamerstoel kunnen wij weer in allerlei verschillende stoffen en kleuren leveren. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om deze eetkamerstoelen exact aan te laten sluiten op een eetkamerbank op maat.

De combinatie van de eetkamerstoelen en eetkamerbank zorgen te samen voor een aanzicht waar je u tegen zegt. Een eethoek met uitstraling! Zo kunt u ervoor kiezen om een gecapitonneerde eetkamerbank te nemen in combinatie met gecapitonneerde eetkamerstoelen. Of u kunt er juist voor kiezen om beide niet te capitonneren. Zoals u begrijpt kunt u bij ons eigenlijk uw meubels exact zo samenstellen als u zelf wilt.

Details Gecapitonneerde eetkamerstoel Roman

De gecapitonneerde oorstoel is verkrijgbaar met of zonder oren. De oorstoel zonder oren uitgevoerd heet de landelijke eetkamerstoel Louisa. Beide stoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Naast ons brede assortiment stoffen en kleuren, heeft u ook keuze uit verschillende pootkleuren.

Prijs
De gecapitonneerde oorstoel wordt tegen een scherpe prijs en hoge kwaliteit verhouding aangeboden.
De gecapitonneerde oorstoel is verkrijgbaar v.a. € 199,-

Afmetingen
Hoogte: 96 cm
Breedte: 67 cm
Zithoogte: 51 cm
Totale diepte: 64 cm
Hoogte armleuning: 67 cm

Stoffen
De Hocker is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Hocker in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de oorfauteuil ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Hocker in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

Levertijd Gecapitonneerde eetkamerstoel Roman

De levertijd van de eetkamerstoelen bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de voorradigheid van de oorstoel. De oorstoel is bij ons in de showroom te bezichtigen / proefzitten. Dit kan in Huizen (NH). Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098 of 06 – 811 44 695
Informatie aanvragen
Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.