035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria

Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria

Een prachtige eetkamerstoel met capitons in de rug. Verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Klik hier voor alle informatie. Meer >>
V.a. € 279,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria

U bent opzoek naar een eetkamerstoel met uitstraling, kwaliteit en natuurlijk een zeer scherpe prijs! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven er namelijk elke dag weer naar om de beste en mooiste spullen voor de goedkoopste prijs aan te bieden! Hier zijn wij bij de Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria dan ook zeker in geslaagd.

Deze eetkamerstoel heeft een prachtige uitstraling! Daarnaast kunt u er compleet uw eigen draai aan geven. Zo heeft u de keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen. Zo kunt u de stoel exact de uitstraling meegeven die u zelf wilt. Dit in combinatie met de sierlijke poten aan de onderkant en natuurlijk niet te vergeten de schitterend gecapitonneerde rugleuning maken het plaatje van deze prachtige eetkamerstoel compleet.

Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria

De landelijke eetkamerstoel met capitons is verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Wij bieden verschillende stofsoorten aan, waaronder: Linnen, Katoen, polyether, velours, skai en lederlook. Tevens heeft u naast ons brede assortiment kleuren en stoffen, ook de mogelijkheid om uit verschillende pootkleuren te kiezen.

Kenmerken Afmetingen
Totale hoogte 105 cm
Zithoogte 50 cm
Breedte 68 cm
Totale diepte 78 cm

De prijs van de eetkamerstoel is afhankelijk van de gekozen pootkleur en stof.

Stoffen
De Eetkamerstoel is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Eetkamerstoel in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de Eetkamerstoel ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Eetkamerstoel in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet
Sevilla

Levertijd landelijke eetkamerstoel met capitons

De eetkamerstoelen hebben een standaard levertijd van circa 6 tot 8 weken. Vaak zijn de eetkamerstoelen, in de standaard stof, uit voorraad leverbaar. Vraag hiervoor naar de meest recente voorraad. Uiteraard is de landelijke eetkamerstoel met capitons bij ons in de showroom te bezichtigen /proefzitten. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wij zijn dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.