035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Gecapitonneerde Eetkamerbank Casmir

Gecapitonneerde Eetkamerbank Casmir

Uiterst luxueuze eetkamerbank met knopen in de rug. Deze schitterende eetkamerbank hoort toch ook bij u thuis te stralen! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde Eetkamerbank Casmir

Eetkamerbank Casmir heeft een erg speciale en mooie look. De hoge rug en zachte zitkussens zorgen voor een comfortabele zitting. De look van de Casmir is in één woord te omschrijven: Perfectie. Het woord perfectie is deze zeker waard. Door haar prijs verhouding en haar kwaliteit is dit de must have. Op de foto is deze uitgevoerd in een loveseat model. De rug van deze loveseat is gecapitonneerd.

Details Gecapitonneerde eetkamerbank Casmir

Deze prachtige eetkamerbank is te vervaardigen in meerdere maten. Wij hebben meer dan 900 verschillende stoffen en kleuren waar u uit kunt kiezen. De stoffen die wij in ons assortiment hebben zijn van hoge kwaliteit. U zult er nog jaren van genieten. Ook is het mogelijk wat stofstalen thuis te ontvangen. Wij sturen u dan via de post de stofstalen toe.

Hieronder vindt u de stoffen en de mogelijke maten:

Klik HIER voor een overzicht van alle meubelstoffen.

Maten:

Breedte: 130 cm
Diepte: 75 cm
hoogte: 120 cm

Levertijd Gecapitonneerde eetkamerbank Casmir

De gemiddelde levertijd van deze prachtige eetkamerbank  is 6-8 weken. De levertijd kan verschillen. De ene moment is de eetkamerbank vooradig en de andere keer heeft de eetkamerbank een levertijd van 6 weken. Wilt u meer weten over de prijzen en levertijden van de eetkamerbank neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.