035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eettafelbank wit

Eettafelbank wit

Een eettafelbank wit op maat en een strak design en veel keuze uit andere opties denk daar bij aan wilt u kopen of welke poten u wilt noem het maar op. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eettafelbank wit

Opzoek naar een eettafelbank wit. Dan zit u goed hier. Kijk hier voor alle specificaties.

Een eettafelbank wit op maat en een strak design en veel keuze uit andere opties denk daar bij aan wilt u kopen of welke poten u wilt noem het maar op.
U kunt ze volledig naar u keuze op maat vervaardigen. En in alle kleuren die u wilt. We hebben een keuze uit meer dan 900 verschillenden kleuren en 150 verschillende stoffen.

Details Eettafelbank wit

Wij hebben verschillende standaard maten en prijzen. En daarbij is maatwerk geen probleem. Want alles kan op maat vervaardigd worden. Zoals de hoogte, breedte en de diepte natuurlijk en of u wel of geen knopen er bij wilt kunt u allemaal zelf kiezen. Dus dat betekent dat u een zelf de draai aan u eettafelbank kunt geven. Als u afvraagt hoe een kleur of een stof er uit ziet vraag dan gerust een gratis stofstaal aan.

Levering eettafelbank wit

De gemiddelde levertijd licht tussen de 6 a 8 weken. Het is ook voor u mogelijk om het met een spoedorder te bestellen dit zal dan zo’n 4 a 5 weken gaan duren. U moet dan wel begrijpen dat hier extra kosten aan zijn verbonden. We hebben een snelle service en helpen u graag met u vragen neem dan even contact met ons op. De eettafelbanken wit komen direct uit Nl. Dit betekent dat we het snel kunnen leveren. U kunt natuurlijk ook even een dagje langs komen doe dit echter wel op afspraak. Dan kunt u zelf ook de kleuren in het echt zien. U kunt ons bereiken via: 035-7513089 / 06-81144695

Contact