035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl

Eetkamerbanken

Eetkamerbanken

Eetkamerbanken? Bankstyle heeft een breed assortiment met verschillende modellen banken. Zo hebben wij gecapitonneerde eetkamerbanken en landelijke eetkamerbanken.

Eetkamerbanken mogelijkheden

Wij hebben meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren in ons assortiment, dit betekent dat wij u kunnen garanderen dat er een mooie stof voor u bijzit! Wij sturen met plezier verschillende stofstalen op om u thuis op uw gemak de keuze te kunnen laten maken. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Wij hebben hier alle 800 stoffen en kleuren liggen. Ook na uw bezoek kunt u verschillende stofstalen meenemen. Thuis kunnen de stoffen er iets anders uitzien door lichtinval. Bent u opzoek naar eetkamerbanken die op maat gemaakt kunnen worden? Bankstyle kan de meeste producten in ons assortiment op maat laten maken. Neem contact met ons op voor speciale maatwensen, dan sturen wij u een persoonlijke offerte op met de mogelijkheden.

Eetkamerbanken levertijden

Wij leveren onze eetkamerbanken gemiddeld tussen de 6 en 8 weken. Mocht u spoed hebben kunt u altijd bij ons informeren of het sneller kan, wij zijn afhankelijk van onze voorraad aan materialen en dergelijke. U kunt informatie opvragen via ons mailadres: info@bankstyle.nl of u kunt bellen naar 035 – 75 13 098.