035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl

Eetkamerbanken op maat

Eetkamerbanken op maat bij Eetkamer-banken.nl. Een maatwerk eetkamerbank De eetkamerbanken zijn volledig opmaat te vervaardigen, dit betekend dat u naast onze 2-zits uw eigen maat kunt bepalen. Eetkamerbank op maat zijn ideaal te gebruiken voor projecten, zoals een horecabank.

Wij kunnen de eetkamerbank in een hoek op maat maken, maar wij kunnen deze eventueel ook rond op maat maken. U kunt kiezen of u de eetkamerbanken op maat met of zonder knopen.

Eetkamerbanken geheel op maat

Eetkamerbank op maat Bram

Eetkamerbank op maat Bram

 

 

 

 

 

 

 

Landelijke eetkamerbanken kunnen geheel op maat worden vervaardigd bij Eetkamer-banken.nl. Dit betekend dat u de Leuning, zithoogte, zit diepte en in dien nodig de arm hoogte kunt aanpassen naar uw eigen wensen. Ook heeft u de optie om te kiezen voor een eetkamerbank met capitons of zonder capitons (Knopen).

Naast ons zeer aantrekkelijke maatwerk concept, bieden wij u ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit meer dan 900 kleuren en 150 verschillende stoffen.
De stoffen uit ons assortiment kunt u bekijken op onze site. De stoffen verschillen van grof tot fijn.

Levertijden en prijzen van de eetkamerbanken

Wanneer u een eetkamerbank op maat wilt laten vervaardigen zijn er nog geen specifieke prijzen genoteerd. Dit is een reden waarom wij u vragen contact met ons op te nemen.

U geeft de gewenste maten aan ons door voor uw eetkamerbank op maat, dan sturen wij u een vrijblijvende offerte toe, met de prijzen en de gewenste afmetingen.

Eetkamerbank op maat

Eetkamerbank op maat