035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamerbanken op maat in meer dan 1000 kleuren

Eetkamerbanken op maat in meer dan 1000 kleuren

Opzoek naar een prachtige eetkamerbank? dan is dit echt wat voor u. want deze eetkamerbanken kunnen volledig op maat vervaardigd worden. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamerbanken op maat in meer dan 1000 kleuren!

Opzoek naar eetkamerbanken op maat? dan is dit echt wat voor u. want deze eetkamerbanken kunnen volledig op maat vervaardigd worden.

De eetkamerbanken zijn volledig op maat te maken, u kiest de breedte, hoogte en daarnaast heeft u natuurlijk de keuze uit velle opties, denk daarbij aan keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren en meer dan 200 verschillende stoffen (denk aan Linnen-katoen, polyetser, skai ect. ect.) Daarom weet u zeker dat dat de eetbanken op maat altijd in de door u gewenste stof en kleur geleverdkan worden.
Een plezierig idee natuurlijk!

Details eetkamerbanken op maat in meer dan 1000 kleuren

De klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is dan ook waarom u zo veel keuze hebt uit ons grootte assortiment van stoffen hebben en verschillende kleuren. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het lastig is om uit zoveel stoffen en kleuren te kiezen, u wil tenslotte het mooiste mogelijk . Er zijn ook nog vele opties wilt u wel of geen rugleuning, knopen en in welke kleur u de poten wilt hebben. vraag wat stof stalen bij ons aan.

Neem gerust telefonisch contact  op. We liggen centraal in Nederland daarom is het makellijk te bezoeken dus kom gerust een keertje kijken in onze showroom dan helpen we u graag om de beste keuze te maken.  

Levertijd eetkamerbanken op maat in meer dan 1000 kleuren

De eetkamerbanken komen direct uit de NL fabriek. Daarom bedraagt levertijd gemiddeld 6 tot 8 weken. Uiteraard kan de levertijd verschillen afhankelijk van wat voor eetbank u bij ons laat fabriceren. Een spoedbestelling is ook mogelijk dit duurt tussen de 4 en 5 weken. Tegen een kleine betaling . Mocht u nog vragen hebben dan vernemen we dat graag van u en ook graag u wensen na de verkoop van de eetkamerbank. Heeft u nog vragen of wilt u informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar op: 035-7513089 of 06-81144695

 

Contact