035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl

Eetkamerbanken

Eetkamerbanken mogelijkheden

Eetkamerbank? Wij verkopen veel verschillende soorten eetkamerbanken. Het gehele assortiment vindt u hier. Wij hebben de eetkamerbanken opgedeeld in twee verschillende categorieën; gecapitonneerde eetbanken en landelijke eetkamerbanken.

Eetkamerbanken mogelijkheden

De mogelijkheden voor onze eetkamerbanken zijn verschillend. Wij kopen namelijk in bij meerdere leveranciers. Per leverancier zijn de mogelijkheden weer anders. Om zeker te weten of uw eetkamerbank op maat kan, kunt u dat altijd vragen. Wij hebben naast de maatwerkmogelijkheden ontzettend veel stofmogelijkheden. Er zijn er namelijk meer dan 800 aanwezig in onze showroom. Deze kunt u hier ten alle tijden bekijken. Wij werken op afspraak, dus graag even bellen van te voren. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag. Altijd op afspraak.

Eetkamerbanken levertijden

Wij leveren gemiddeld tussen de 6 en 8 weken. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van onze voorraad stoffen. Wij doen ook aan spoedbestellingen, hiervoor krijgt u order dan voorrang en wordt alles los besteld om het proces zo snel mogelijk af te ronden. Dan heeft u het bankstel binnen 3 weken in huis. U kunt informatie bij ons opvragen via ons e-mailadres: info@bankstyle.nl of door te bellen naar: 035 – 75 13 098. Wij helpen u uiteraard graag met het adviseren van onze mogelijkheden.