035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl

Keukenbank op maat

Een eetkamerbank zelf ontwerpen? Dat kan bij ons. Laat hier uw eetkamerbank volledig op maat vervaardigen. Klik hier voor alle informatie.

Eetkamerbank op maat Bram

Een prachtige eetkamerbank op maat! U wilt toch ook een eetkamerbank volledig op maat laten maken? Klik hier voor alle opties.

Keukenbank Stone

Een prachtige landelijke eetkamerbank op maat? Wij hebben hem in ons assortiment. Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken!

Velours eetkamerbank Budha

Een prachtige eetkamerbank op maat. Verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen.

Moderne eetkamerbank Costa-Rica

Bent u opzoek naar een no-nonsens bank, een bank die niet teveel aandacht trekt, maar die uw gehele kamer toch een boost geeft? dan is deze bank, uw bank.

Moderne eetkamerbank Belize

Bent u opzoek naar een eyecatcher? een bank die uw eetkamer net de wauw factor geeft! Dan is de moderne eetkamerbank Belize wat u zoekt.

Gecapitonneerde bank Anita

Een prachtige eetkamerbank met gecapitonneerde rug. Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en meubelstoffen. Klik hier.

Eetkamerbank Qauttro

De eetkamerbank Quattro is van een kwaliteit waar je u tegen zegt. Benieuwd voor hoeveel deze eetkamerbank bij u thuis staat? Klik dan hier.

Eetkamer bank Kent

Een gecapitonneerde eetkamerbank met armleuningen. Dit is een eetkamerbank waar je u tegen zegt! Klik hier voor alle informatie.

Eetkamerbank met knopen Delano

Een prachtige eetkamerbank met knopen in de rug! Benieuwd voor hoeveel deze oogstrelende eetkamerbank van u kan zijn? Klik dan hier.

Eetkamerbank op maat Veronique

Opzoek naar een gecapitonneerde eetkamerbank? Dan is de eetkamerbank Veronique echt iets voor u! Klik hier voor alle specificaties.