035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamerbank Utrecht

Eetkamerbank Utrecht

Dit is onze eetkamerbank Utrecht, de eetkamerbank Utrecht is een bank met een moderne gecapitioneerde look. voor meer details lees verder.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamerbank Utrecht

Dit is onze eetkamerbank Utrecht, de eetkamerbank Utrecht behoort net als de eetkamerbank Dharma tot de moderne gecapitioneerde looks van ons assortiment. Wat deze bank Utrecht zo bijzonder maakt is dat de armleuning zo mooi overloopt met de oren van de bank, de eetkamerbank Utrecht is daarom ook een echte eyecatcher in u huis.

Dus bent u opzoek naar een moderne bank die sier uitstraalt en ook nog eens confortabel zit? Dan is dit waar u naar opzoek bent! Door de goede kwaliteit van deze bank zal u er jaren lang plezier van hebben.

Details eetkamerbank Utrecht

Wij willen dat u natuulijk helemaal tevreden bent met u bank als klant. Daarom hebben we wel wat keuze voor iedereen. Heeft u een bank gevonden die u leuk vind? Dan heeft u nog natuurlijk keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en 150 verschillenden stoffen.

Heeft u een mooie stof gezien op onze website en benieuwd hoe die er in het echt uit ziet of hoe die  bij u interieur staat? vraag dan gerust bij ons  een gratis stofstaal aan.
Wij begrijpen dat dit een lastige keuze is uit zo veel kleuren en stoffen, komt u er even niet uit? neem dan gerust contact met ons op voor eventuele vragen. Wilt u liever persoonlijk langs komen dat kan natuurlijk ook, echter wel alleen op afspraak.

leveringtijd eetkamerbank Utrecht

Helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om alles producten op voorraad te hebben vanwege de grootte van ons assortiment. Dit is ook waarom we u niet de precieze levertijd kunnen geven. De gemiddelede levertijd licht tussen de 6 a 8 weken. Heeft u toch echter nog vragen of het product of een ander soort product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met u vragen.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 035-7513098 / 06-81144695

Contact