035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamerbank Qauttro

Eetkamerbank Qauttro

De eetkamerbank Quattro is van een kwaliteit waar je u tegen zegt. Benieuwd voor hoeveel deze eetkamerbank bij u thuis staat? Klik dan hier. Meer >>
Vanaf € 395,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamerbank Qauttro

Deze eetkamerbank is zeer comfortabel en past uitstekend aan een zijde van uw eettafel. Eetkamerbank Qauttro heeft een klassiek uitstraling en past in een landelijk interieur. Doordat deze eetkamerbank gecapitonneerd is heeft de bank een landelijke uitstraling en past deze zowel in een landelijk als lifestyle interieur.

Eetkamerbank Quattro details

Deze prachtige klassieke eetkamerbank is verkrijgbaar in meer dan 800 verschillende kleuren. Naast onze breed assortiment kleuren, bieden wij u ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit 150 verschillende stoffen. U kunt bij ons informeren over bepaalde stofwensen Wilt u een specifieke kleur/tint? Dan stellen wij een combinatie van 8 kleuren samen die in de vorm van kleurstalen zult ontvangen via de post. Mocht u dan nog niet overtuigd zijn nodigen wij u uit om in onze showroom een kijkje te nemen. Alle stoffen en kleuren zijn namelijk aanwezig in onze showroom!

 

Eetkamerbank Quattro levertijd

Wilt u meer weten over de levertijd en prijzen neem dan gerust contact met ons op.
De levertijd van de eetkamerbank is circa 6 tot 8 weken. Vaak is het zo dat de eetkamerbank sneller geleverd kan worden. Het is handig om naar de levertijd van de eetkamerbank te vragen.
De prijs van de eetkamerbank is verschillend in verband met de gekozen stof.
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar, bel gerust voor vragen en om de mogelijkheden te bespreken. Ons telefoon nummer: 035-7513098 Ons e-mailadres is: info@eetkamer-banken.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.