035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamerbank op maat Amsterdam

Eetkamerbank op maat Amsterdam

Deze eetkamerbank op maat Amsterdam is niet alleen modieus maar oo heel elegant. Dus bent u op zoek naar een nieuwe modeieuse eetkamerbank op maat?  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamerbank op maat Amsterdam

Deze eetkamerbank op maat Amsterdam is niet alleen modieus maar ook heel elegant. Dus bent u op zoek naar een nieuwe modieuse eetkamerbank op maat? Dan zit u aan het goede adres.

Deze eetkamerbank op maat Amsterdam is een prachtige gecapitonneerde bank die eigenlijk wel in iedere huisstijl wel past. De rustige uitstraling die die heeft geeft ook rust in u huis en is dus iedeaal voor iedere huiskamer. Deze eetkamerbank op maat heeft alles! klasse, stijl noem het maar op.
Wij helpen u met vinden van de perfecte eetkamerbank voor in uw huis daarom helpen we u graag met deze keuze!

Details eetkamerbank op maat Amsterdam

Met een grootte keuze uit onze stoffen en kleuren wel meer dan 900 kleuren en 150 stoffen, kunnen wij zeggen dat we alles voor hebben voor u droom eetkamerbank te maken zoals u hem wenst. Dus wanneer staat deze schiterremde eetkamerbank op maat bij u in huis? De klantvriendelijkheid en niet te vergeten de kwaliteit. Dat is wat we hier het belangerijkste vinden. Daarom bieden wij als bedrijf zo veel keuze aan kleuren en stoffen aan u, meer dan 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende stoffen. Dit is een hele hoop, daarom als u er niet uit komt neem dan gerust contact met ons op.
of vraag bij ons een stofstaaltje aan wat is geheel gratis.

levertijd eetkamerbank op maat Amsterdam

Wij kunnen helaas niet alles op voorraad hebben daarvoor hebben we een te groot assortiment. Hierdoor weten we niet de exacte levertijd. We kunnen u wel vertellen dat de gemiddellde tijd 6 a 8 weken duurt en een spoedorder tussen de 4 a 5 weken ligt. Heeft u vragen over eventuele onduidelijkheden neem dan contact op. U kunt ook langs komen in onze showroom we liggen centraal gelegen in Nederland dus makkelijk te bezoeken, doe dit wel atijd echter op afspraak.

U kunt ons altijd nog vragen stellen via de mail of telefonisch: 06-81144695

Contact