035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl

Eetkamerbank met rugleuning

Eetkamerbank met rugleuning

Eetkamerbank met rugleuning is een pracht exemplaar voor in uw woonruimte. Het wordt steeds populairder om een eetkamerbank aan uw eettafel te zetten. De eetkamerbank met rugleuning zal uw interieur geheel opfleuren.
Bij Eetkamer-banken.nl vindt u een breedt assortiment eetkamerbanken met rugleuning. De rugleuning van de eetkamerbank staan schuin, dit omdat de zitcomfort beter is.
De zitting van de eetkamerbanken zijn voorzien van een stevige vulling. De vulling is niet te hard en niet te zacht. Het is eigenlijk perfect om aan te ontbijten, dineren en avondeten.

Eetkamerbank met armleuning op maat

De eetkamerbank met armleuning is geheel op maat te vervaardigen. Dit houdt in dat u niet vast zit aan de standaard maten. U kunt zelf geheel uw maatvoering bepalen: Zithoogte, diepte, rug hoogte en uiteraard de breedte.
Houdt rekening met de breedte tussen de poten van uw eettafel. Wanneer u de eetkamerbank met rugleuning als wandbank gebruikt, hoeft u hier geen rekening mee te houden.
De eetkamerbanken zijn uiteraard ook in een hoekopstelling te vervaardigen.

Eetkamerbank met rugleuning Wandbank

Eetkamerbank met rugleuning Wandbank

Levertijd eetkamerbank met rugleuning

Helaas is de eetkamerbank met rugleuning vaak niet voorradig. Houdt daarom rekening met een levertijd van circa zes tot acht weken.
Een spoedorder is uiteraard ook mogelijk, dan heeft u uw gewenste eetkamerbank binnen drie weken in huis !
Mocht u meer informatie ontvangen, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695
Uiteraard is het ook mogelijk om ons te mailen: Info@eetkamer-banken.nl.

Landelijk gecapitonneerde eetkamerbank

Landelijk gecapitonneerde eetkamerbank