035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamerbank met knopen Delano

Eetkamerbank met knopen Delano

Een prachtige eetkamerbank met knopen in de rug! Benieuwd voor hoeveel deze oogstrelende eetkamerbank van u kan zijn? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamerbank met knopen Delano

Bank eetkamer Delano. Chique eetkamerbank Delano heeft een erg strakke look. Door haar aparte maar mooie rugleuningen behoort deze gecapitonneerde eetkamerbank tot de landelijke stijl. Een prachtige bank voor in een landelijk inrichting. Het zou een goede toevoeging zijn voor in uw woonkamer of hal. De eetkamerbank is ook voorzien van hele lage leuningen, dit geeft een extra toevoeging aan dit prachtige zitmeubel. De lage armleuningen zorgen voor een extra zitcomfort aan de zijkant. De leuningen maken de eetkamerbank erg speciaal.

Eetkamerbank met knopen Delano op maat

Bank eetkamer Delano. De eetkamerbank is geheel op maat te vervaardigen. Dit betekent dat u naast de standaardmaat uw eigen maat kunt bepalen. Zo kunt u er voor zorgen dat de eetkamerbank in de juiste hoek of aan de juiste tafel kan worden gezet.

Details Eetkamerbank met knopen Delano

Bank eetkamer Delano. Deze eetkamerbank kan geheel op maat gemaakt worden. Daarnaast zijn alle stoffen mogelijk. U heeft keuze uit meer dan 800 verschillende kleuren. De stoffen zijn hieronder te bekijken. Wij adviseren u de stoffen te bekijken in de showroom, online kunnen deze kleuren namelijk iets afwijken. Wij zouden u graag stofstalen willen opsturen. Deze ontvangt  u na het invullen van het volgende formulier. Stofstalenaanvraag. U vult dan bij opmerkingen in dat u graag stofstalen zou willen ontvangen. Er zijn uiteraard geen kosten aan het aanvragen van stofstalen verbonden.

Alle stoffen zijn beschikbaar voor deze eetkamerbank. Klik HIER voor een overzicht van de meubelstoffen.

Afmetingen eetkamerbank Delano:

breedte: 118 cm
Diepte: 72 cm
hoogte: 84 cm

Eetkamerbank met knopen Delano op maat

De gemiddelde levertijd van de eetkamerbank is 6 tot 8 weken. De levertijd kan wel eens variëren. Neem hiervoor contact met ons op. Wilt u snel contact met ons opnemen bel ons dan op: 0681144695.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.