035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamerbank 200 cm

Eetkamerbank 200 cm

Eetkamerbank 200 cm heeft een strakke en moderne uitstraling. Naast haar moderne uistraling heeft deze eetkamerbank een heerlijke zitcomfort door de zachte kussens. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamerbank 200 cm

Deze eetkamerbank 200 cm heeft een strakke en moderne uitstraling. Naast haar moderne uistraling heeft deze eetkamerbank een heerlijke zitcomfort. Dit komt door haar rechte leuning en de zachte zitkussens.
Deze bank is bedoeld voor 2 personen. Dit betekent niet dat u op elkaar zit er is voldoende ruimte om lekker uitgebreid te gaan zitten.

Deze strakke eetkamerbank 200 cm past goed bij een horeca gelegenheid. Dit omdat de eetkamerbank een moderne en chique uitstraling heeft en dat allemaal met zo’n goede zit comfort.
Wilt u dat deze bank nou andere maten heeft dat kan natuurlijk ook. U kunt hem helemaal zelf naar maat vervaardigen precies zoals u het wilt hebben.

Details eetkamerbank 200 cm

U kunt zelf kiezen uit meer dan 900 verschillende kleuren en 200 verschillende stoffen. Wilt u alle meubelstoffen zien die we in ons assortiment hebben, neem dan een kijkje hier: meubelstoffen
Vind u het nou moelijk om een stof te kiezen via het internet? Maak dan gerust een afspraak met ons om de verschillende stoffen en verschillende kleuren te komen kijken in onze showroom.

Wij zijn gevestigd in Huizen. Vindt u nou de reistijd te lang? Wij sturen u graag een gratis stofstaaltje op per post.  Dat is voor ons geen probleem als we u daar mee kunnen helpen.

 

Levertijd eetkamerbank 200 cm

De gemiddelde levertijd is 6 a 8 weken. De levertijd kan wel verschillen in verband met de voorraad die we hebben. Wilt u weten wat de percieze levertijd is neem dan even contact met ons op. Heeft u toch echter nog vragen of het product of een ander soort product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met u vragen. De prijs van de eetkamerbank is afhankelijk van de gekozen stof. Mocht u een offerte willen ontvangen, vraag dan uw eigen op maat gemaakte offerte bij ons aan.

Heeft u spoed? het is in overleg mogelijk een spoedbestelling te plaatsen bij ons tegen een betaling, dan heeft u uw product al binnen 4 weken in huis!

 

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098