035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Eetkamer bank Kent

Eetkamer bank Kent

Een gecapitonneerde eetkamerbank met armleuningen. Dit is een eetkamerbank waar je u tegen zegt! Klik hier voor alle informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamer bank Kent

Eetkamer bank met armleuningen en een prachtige look. Dat is de eetkamer bank Kent. De gecapitonneerde eetkamer bank is voorzien van een midden pootje voor een extra aanbreng op de look en voor een extra versteviging. Het is een parel voor in uw woonkamer of in uw hal.

Details eetkamer bank Kent

Wij hebben meer dan genoeg stoffen en kleuren beschikbaar in onze showroom. Wij hebben namelijk meer dan 900 verschillende stoffen en kleuren. Alle stoffen zijn hieronder te bekijken. De maten kunt u ook hieronder aflezen. Wij adviseren u wel de stoffen in de showroom in het licht te bekijken. Het kan zijn dat er kleine kleurverschillen kunnen zijn vergeleken met het online assortiment.

Klik HIER voor een overzicht van alle beschikbare meubelstoffen.

Maten van deze eetkamerbank:

Breedte: 200 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 90 cm

Levertijd eetkamer bank Kent

Wilt u de specifieke levertijd van de eetkamer bank te weten komen, neemt u dan contact met ons op. De gemiddelde levertijd van deze eetkamerbank is 6 tot 8 weken.  Het kan zijn dat de levertijd minder lang is. Maar dit kunnen wij niet met volle zekerheid beloven. U kunt ook mailen naar ons mailadres info@eetkamer-banken.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een eetkamerbank gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.