035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-banken.nl
Design eetkamerstoel gecapitonneerd

Design eetkamerstoel gecapitonneerd

Een prachtige design eetkamerstoel met een uitstraling waar je u tegen zegt! Bekijk hier alle mogelijkheden die u heeft bij deze eetkamerstoel. Meer >>
V.a. €259,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering
Model Prijs
Eetkamerstoel zonder leuningen € 179,- 97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel met arm € 199,- 97 x 60 x 66 cm
Arm hoogte: 65 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd € 199,- 97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd met arm € 235,- 97 x 60 x 66 cm
Arm hoogte: 65 cm

Design eetkamerstoel gecapitonneerd Bram

Deze eetkamerstoel is wellicht de beste stoel uit ons assortiment! De stoel heeft een prachtige en unieke uitstraling en is daarnaast ook nog eens te verkrijgen in een gigantisch scala aan verschillende stoffen en kleuren. De stoel kan exact naar wens worden gefabriceerd zo kunt u ervoor kiezen om de rug wel of niet te capitonneren. U heeft zelfs de keuze uit 3 verschillende kleuren poten.

De stoel bied u echter niet alleen uitstraling! De stoel is namelijk van een geweldige kwaliteit. Hierdoor kunt u er eindeloos plezier aan hebben. U krijgt van ons kwaliteit, uitstraling en niet te vergeten comfort. De zitting van de stoel is uiterst comfortabel en bied u dan ook een stevige zit! U kunt er heerlijk op dineren of juist een avond op borrelen. De stoel heeft een dusdanig luxueuze uitstraling dat u de stoel ook makkelijk in de woonkamer kunt plaatsen als u extra zitruimte nodig heeft. Een multifunctionele stoel dus voor een zeer scherpe prijs!

Details Design eetkamerstoel gecapitonneerd Bram

De gecapitonneerde design eetkamerstoel is uitvoerbaar met verschillende extra’s, zoals: Met armleuningen en knopen. Tevens heeft u keuze uit meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Op de afbeeldingen zijn de eetkamerstoelen uitgevoerd met een lederlook SKAI. Dit geeft een luxe uitstraling en is makkelijk afneembaar (schoon te maken). De eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Tevens heeft u keuze uit verschillende pootkleuren.

(*dit zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof)  Klik HIER voor onze meubelstoffen.

Levertijd Design eetkamerstoel gecapitonneerd Bram

De Design eetkamerstoel gecapitonneerd is leverbaar binnen 4 weken!!! Dit geldt alleen voor de spoedorder. Aan een spoedorden zijn enige kosten verbonden. De standaard levertijd bedraagt circa 6 tot 8 weken. De eetkamerstoelen kunnen worden bezorgd door heel Nederland en deels België.

Bezichtiging
De eetkamerstoelen zijn bij ons in de showroom te bekijken. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wij zijn dagelijks van maandag t/m zaterdag geopend, eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurd echter altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098 of 06 – 811 66 495

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098